Personenalarmering via knop of mobiel

Nu tijdelijk met maximaal €15 beltegoed

Lees meerNu bestellen

UNIEK IN EUROPA

Geen abonnement, geen verplichtingen en gratis maximaal €15 beltegoed bij onze personenalarmering én bij onze senioren mobiel

Personenalarmering en senioren mobiel zonder abonnement!

Personenalarm met valdetectie en dwaalalarm. En mobiele telefoons voor senioren voorzien van een duidelijke en toch discrete noodknop. Nu verkrijgbaar via noodgevallen.com

Personenalarmering

Alarmering voor u op maat gemaakt

De personenalarmering van noodgevallen.com ondersteunt mensen;  thuis, op het werk, buitenshuis en zelfs op vakantie! Nu gewoon online te koop zonder dat u naar een thuiszorgwinkel hoeft te gaan.

Door het gebruik van GSM techniek is dit unieke personen alarm te gebruiken in meer dan 210 landen over de hele wereld! Dit zonder gebruik te maken van een volledig personen alarm systeem.
Het apparaat werkt namelijk volledig zelfstandig en heeft geen abonnement of vaste telefoonlijn nodig om te werken

De gebruiker van de personenalarmering hoeft niet in de buurt van een basisstation te blijven, waardoor de personen alarmering te gebruiken is op elke locatie met GSM dekking.
U bent dus verzekerd van directe communicatie wanneer u de noodknop gebruikt.

U kunt de personenalarmering inzetten voor:
Lone worker protection, om uw personeel wat alleen werkt te kunnen helpen in noodsituaties.
Bij hulpbehoevende mensen met bijvoorbeeld een handicap, ADHD, PDD-NOS, Alzheimer, ALS, of Parkinson.
Als seniorenalarm en/of bejaardenalarm.
Ons personen alarm het kan namelijk een (senioren) alarmsysteem volledig vervangen, dit door gebruik te maken van gsm technologie. Het is dus bij uitstek geschikt als persoonlijk alarm voor ouderen.

Ook kan het fungeren als volwaardige vervanger voor de seniorenmobiel of seniorenapp met alarmknop.
U bent niet gebonden aan uw mobiele telefoon of het aanschaffen van een smartphone om dit personen alarm te kunnen gebruiken.

Bij een noodgeval komt er namelijk gelijk een spreek luister verbinding tot stand zodat u direct kunt communiceren met de gealarmeerde.

Daarnaast wordt er, in geval van nood wordt automatisch de real time, track en trace functie geactiveerd en direct de locatie verstuurd via SMS of via de gratis app. 

Op dit moment wordt onze personenalarmering succesvol ingezet bij:
Ouderen, mensen met een handicap, beveiligers, taxichauffeurs, koeriers, thuiszorgmedewerkers, monteurs, landbouwmedewerkers, senioren alarmknop, magazijnmedewerkers en kinderen.

Personenalarmering

SOS/GPS/GSM tracker met valdetectie en dwaalalarm

 • Gratis installatieservice

  U ontvangt een compleet pakket zonder verborgen kosten! Gratis voor u geprogrammeerd zodat u de personenalarmering gelijk kunt gebruiken!

 • SOS functie

  De SOS Personenalarmering heeft geen abonnement, geen centrale en maakt geen gebruik van een vaste telefoonlijn. U heeft zo de totale controle en wordt niet geconfronteerd met maandelijkse kosten.

 • Valdetectie

  Onze SOS Personenalarmering is ook  uitgerust met de unieke optie  om valdetectie te activeren. Zo wordt er alarm geslagen ook al bent u niet in staat om dit zelf te doen!

 • Dwaaldetectie

  De dynamische dwaaldetectie is snel en gemakkelijk instelbaar via SMS, de online omgeving of app. Hierdoor is de dwaaldetectie toepasbaar op elke gewenste locatie, dus bijvoorbeeld op bezoek, vakantie of bij familie of vrienden.

 • Directe communicatie

  De ingebouwde luidspreker en microfoon zorgen voor direct contact.

 • Klantenservice

  U kunt ons altijd bereiken via het formulier op site of bel onze
  hulp en info lijn : 085-30 123 15

 • Tracking wereldwijd

  U bent onafhankelijk van een basisstation,  de dwaaldetectie werkt in meer dan 210 landen wereldwijd.

 • Spatwaterdicht

  De SOS button is spatwaterdicht, u hoeft zich dus geen zorgen te maken als u eens door een regenbui wordt getroffen

 • Versnellingsdetectie

  Door de functie versnellingsdetectie is het mogelijk om te signaleren of iemand gebruik maakt van een motorvoertuig. In combinatie met de dwaaldetectie heeft u optimale controle en inzicht.

 • Lege batterij alarm

  Wanneer de batterij minder dan 18% van zijn vermogen  beschikbaar heeft ontvangt automatisch een sms-bericht, of waarschuwing in de app.

 • Hypoallergeen

  De personenalarmering is gemaakt van een  hypoallergeen materiaal en is er weinig tot geen kans op allergische reacties.